De fapt, aproape toate durerile sau poftele de foame sunt psihologice.

Colonix® de la DrNatura®ParagoneParatrex (fost Parabuster)Purifica

Curățare avansată a paraziților

Pentru a ucide o varietate de paraziți de-a lungul perioadei de incubație și a timpului nostru de tranzit alimentar, Tom spune că sunt necesare curățări de 30, 50 și 90 de zile.50 de zile de curățare a paraziților: luați o formulă de curățare a paraziților pe bază de plante timp de 10 zile, apoi opriți-vă timp de 10 zile. Apoi luați o altă curățare cu paraziți pe bază de plante cu o formulă diferită pentru încă 10 zile. Veți face 3 cicluri de zece zile de curățare a paraziților pe bază de plante. Acest proces preia părinții, bebelușii și orice deșeuri rămase pe care le lasă în urmă pe măsură ce mor.

Paraziții sunt la fel ca noi. OK, doar pentru efect: le place mâncarea bună și îi putem ucide înfometându-i și/sau otrăvindu-i.

La fel cum corpul nostru are reacții la toxine și otrăvuri, la fel și paraziții. Anumite ierburi ne vor ucide și pe noi, nu vă lăsați păcăliți. De asemenea, anumite plante medicinale sunt toxice pentru paraziți. Înfometarea și otrăvirea lor sună ca o abordare destul de bună în echipă.

Master Cleanse înfometează paraziții, care în sine sunt probabil un mare ucigaș de paraziți. Dar, în combinație cu ceaiuri din plante, avem un puternic Double Whammy Parasite Cleanse: The Master Cleanse și un Herbal Parasite Cleanse.

Tom recomandă acest proces pentru înfometarea paraziților. De asemenea, el recomandă un ciclu de 50 de zile.

Dieta pentru curățarea paraziților: Mănâncă alimente anti-parazitare.

Încercați să mâncați mai multe alimente crude în general (bine spălate, desigur). Ananasul conține enzima digestivă bromelaină. O dietă bogată în ananas poate ajuta la eliminarea anumitor paraziți, cum ar fi viermii. Semințele de papaya conțin enzime care ajută la digerarea proteinelor. Se pot mesteca, dar ai grijă: sunt fierbinți ca semințele de muștar. Morcovii, cartofii dulci și dovleceii sunt câteva alimente care sunt bogate în beta caroten, un precursor al vitaminei A. Se crede că vitamina A crește rezistența la pătrundere de către larve. Vitamina C și zincul susțin și sistemul imunitar. Curcuma și cuișoarele sunt alte condimente care caralean kapszula pot ajuta la combaterea paraziților.

Odată ce am trecut prin necazul de a-i ucide pe acești nenorociți, vrem să-i ținem departe. Aceasta începe cu o dietă sănătoasă, spălându-ne pe mâini în mod regulat și urmărindu-ne mișcările. Ar trebui să avem mișcări regulate. Mâncând bine vom avea mișcări regulate cu un timp de tranzit mai mic de 24 de ore. Având mișcări regulate ale intestinului, cu timpi de tranzit mai mici de 24 de ore, nu vom permite niciunui parazit pe care îi ingerăm să se stabilească și să eclozeze. Vor fi trecute înainte de a avea ocazia. Mai târziu, nenorocilor!

Este rezonabil să vă așteptați să vă infectați cu paraziți, dar puteți lua măsuri de precauție. Indiferent de nivelul de precauție pe care îl luați, ar trebui să utilizați un detergent pentru paraziți o dată pe an sau cam așa ceva.

Următoarea este o listă excelentă de idei pentru a ajuta la prevenirea reinfectării de pe site-ul web Diagnose-Me:

Spală-te pe mâini înainte de a mânca și după ce ai mers la baie, ai schimbat scutecele sau ai manipulat animalele de companie.Spălați toate fructele și legumele înainte de a le mânca.Nu folosiți apă din fose septice sau din alte surse potențial contaminate pentru a uda legumele.Păstrați-vă unghiile scurte și curate.Nu mergeți desculț.Faceți controale regulate pentru paraziți (mai ales dacă călătoriți des).Curățarea paraziților cu îndrumări și sprijin profesional continuu.Curățați zona genitală înainte de a face sex.Consumați periodic mese cu curry.Gătiți bine toată carnea, puiul și peștele.Nu folosiți cuptorul cu microunde pentru a găti carne, pui sau pește.Spălați-vă mâinile, blaturile și ustensilele cu apă fierbinte și săpun după ce tăiați sau manipulați carnea, puiul sau peștele crud.Purtați mănuși când schimbați cutia pentru pisici.Îndepărtați periodic animalele de companie.Evitați înghițirea apei de râu, pârâu sau lac atunci când înotați în ele.Mănâncă alimente bogate în fibre.Mananca seminte de dovleac, smochine calmyrna, usturoi, otet de mere, suc de merisor si rodie.Evita sa consumi castane de apa si nasturel.Evita zaharurile rafinate.Mâncați alimente cultivate și/sau luați probiotice.Mănâncă usturoi, mult și des.

Există câteva capcane de care trebuie să fiți atenți atât pentru începători, cât și pentru maeștrii de curățare. Cele mai frecvente greșeli de Master Cleanse, deși sunt de înțeles, sunt cu siguranță foarte evitabile. Experiența va ajuta la identificarea și eliminarea zonelor cu probleme în care se încadrează adesea oamenii atunci când fac Master Cleanse pentru prima dată.

Multe greșeli de Master Cleanse gravitează în jurul pregătirii ingredientelor, materialelor și echipamentelor necesare în timpul curățării. Toate sunt evitabile, dar nu-ți face griji dacă te trezești să le faci; de fiecare dată când încercăm ceva nou, există o curbă de învățare. Când veți termina prima experiență de succes Master Cleanse, veți putea posta comentariile dvs. și vă veți comunica rezultatele pentru a ajuta noii primitori.

Aceste greșeli sunt frecvente și par a fi corelate cu cea mai frecventă întrebare, dar nu în totalitate, motiv pentru care am făcut și o listă de întrebări „ar fi trebuit să fi pus”, asigurați-vă că le verificați pe ambele.

#1 – Temându-ne de concepții greșite despre Master Cleanse

Concepțiile greșite enumerate aici sunt pur și simplu credințe nefondate deținute de oameni, de obicei insuflate de o populație ignorantă, părinți, prieteni și zvonuri. Viețile noastre sunt pline de aceste concepții greșite, uneori cunoscute sub numele de povești ale soțiilor.

Cel mai bun mod de a-ți depăși temerile este să fii educat

Master Cleanse este o oportunitate excelentă de a-ți descoperi sistemul de credințe care este legat de mâncare, alimentație și multe alte concepte. Unele dintre aceste convingeri pot fi limitative și chiar bazate pe informații vechi, învechite sau pur și simplu nu sunt suficiente. Văd această curățare ca pe o oportunitate excelentă de a învăța despre modul în care corpul nostru funcționează și de a fi în ton cu ritmurile lor naturale. Am moderat Pagina noastră Master Cleanse FaceBook de câțiva ani și este uimitor să văd câți oameni merg la această Curățare după ce au petrecut câteva minute cautând rețeta pe google. Este foarte important să înțelegi toate ingredientele Master Cleanse, precum și procesul de detoxifiere care are loc odată ce începeți Cleanse.

Descărcați GRATUIT Harta Rutieră Master Cleanse

Am întocmit acest raport, astfel încât să puteți preveni multe greșeli comune și să vă pregătiți mental și emoțional pentru această călătorie uimitoare. Se va adăuga foarte mult la finalizarea cu succes a acestei curățări și la crearea unei călătorii cât mai plăcute și pașnice către o persoană mai sănătoasă.

#2 – Înțelegerea poftelor

Este important să înțelegem diferitele tipuri de pofte pe care le avem. Este adevărat că există o dorință fizică de a mânca, un instinct la fel de puternic precum fuga de pericol sau procreare. Ceea ce nu este neapărat adevărat, însă, este că fiecare senzație de foame este legată de acel instinct de viață sau de moarte. Poftele psihologice pot fi o parte a răspunsului nostru. Pe măsură ce îmbătrânim, începem să asociem situațiile bune sau rele cu mâncatul. Aceste asocieri — situații, mirosuri, culori — sunt atașate emoțiilor (bune și rele) și apoi alimentației.

Când apar scenarii care poartă aceste mesaje, simțim o poftă de a mânca, în felul Câinelui lui Pavlov. De fapt, aproape toate durerile sau poftele de foame sunt psihologice. Totuși, nu trebuie să ignorați foamea adevărată, care este greu de descris în afară de a spune: o veți ști când o veți simți. Pe măsură ce progresezi pe Cleanse, vei înțelege mai clar limitele tale și mesajele pe care le trimite corpul tău — care sunt reale și care te fac să mănânci cu ușa frigiderului deschisă în lenjerie intimă la ora 23:00 pentru că prietena ta tocmai a închis telefonul pe tine.

Resurse recomandate pentru a afla despre poftele tale și cum să le depășești.

Există câteva resurse pe care le recomandăm, care vă pot ajuta să vă înțelegeți mai bine poftele și vă permit să vă explorați relația cu mâncarea. Master Cleanse este o oportunitate atât de grozavă de a acorda atenție atașamentului tău emoțional față de unele alimente și, de asemenea, motivului psihologic din spatele nostru pentru a ajunge la anumite alimente în anumite momente. Iată două cărți pe care vi le recomandăm:

Constant Craving de Doreen VirtueWomen Food and God de Gennen Roth : După trei decenii de studiu, predare și scris despre compulsiunile noastre față de mâncare, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adaugă o nouă dimensiune puternică lucrării ei în Women Food and God. Ea începe cu conceptul ei cel mai de bază: felul în care mănânci este inseparabil de convingerile tale de bază despre a fi în viață. Relația ta cu mâncarea este o oglindă exactă a sentimentelor tale despre iubire, frică, furie, sens, transformare și, da, chiar și Dumnezeu.

#3 – Cumpărarea de sirop de arțar de calitate scăzută

Nu fi ieftin sau leneș aici. Există sirop de arțar PURE, nerafinat, disponibil undeva în apropiere. Lucrurile reale conțin toți nutrienții naturali ai produsului, „sângele” unui copac. Acești nutrienți sunt folosiți direct de corpul dumneavoastră și sunt combinați și transformați cu nutrienții și vitaminele din cayenne și sucul de lămâie pentru a vă asigura cerințele esențiale.

Cu cât este mai închis siropul de arțar, cu atât mai bine. Nu puteți folosi sirop de masă aromat cu arțar. Toate formele naturale de sirop de artar sunt acceptabile, dar faceți tot posibilul pentru a găsi cea mai înaltă calitate posibilă. Clasele mai închise au mai mulți nutrienți. Prima recoltă scoate sirop din copacul care a fost depozitat toată iarna. Recoltele ulterioare sunt proaspăt produse din nutrienții din sol. În timpul iernii, siropul depozitat își va pierde minerale în timp.

Pentru a afla mai multe despre toate calitățile specifice ale siropului de arțar și înlocuitorii săi aprobați, vă rugăm să citiți articolul nostru pe acest subiect.

#4 – Rămâneți fără Lămâi organice sau sirop de arțar

Acest lucru se întâmplă mai ușor decât ai crede, mai ales dacă ești strict și folosești doar lămâi organice. Multe magazine bio sunt închise sâmbăta sau duminica. Și uneori nu există niciun magazin deschis. Dacă te simți fără lămâi, bea doar siropul de arțar. Dacă nu mai sunteți din ambele și vă simțiți fără energie, găsiți un lichid natural, pe bază de zahăr. Vrei să-ți tratezi corpul ca pe un IV viu (intravenos). Doar introduceți câteva calorii acolo fără a vă perturba sistemul de odihnă.

Master Cleanse Eroarea 5: Mâncarea altor alimente și înșelarea

Poate credeți că puțină înșelăciune nu strica. Ei bine, da, dacă te face să eșuezi. Odată ce îți faci mintea/corpul să se gândească mai mult la alte alimente, dorințele tale vor crește. Nimic care să facă acest lucru să se întâmple mai repede decât consumul altor alimente. Această curățare este o provocare dificilă și voi recunoaște câteva trucuri. În zilele în care mi se pare mai dificil, beau seara un ceai de plante cu puțin sirop de arțar. Ai voie să bei orice ceai de plante, decofeină (bio dacă este posibil) pentru a-ți calma pofta de dulce. Un pahar mic de suc de portocale pur, proaspat stors, poate face minuni pentru psihic. Nu uitați să-l spălați cu multă apă.

Greșeala 6 Master Cleanse: Nu induce mișcări, laxativ și SWF

Toată lumea Poops. Îmi place numele acelei cărți. Și toată lumea trebuie să facă caca. Eliminați toxinele prin mișcări intestinale. Faceți acest lucru în fiecare zi sau cel puțin la fiecare 18 ore. Aș face-o în fiecare dimineață. Îmi place baia internă cu sare de mare (vezi instrucțiuni). Puteți alterna seara într-o zi, pierdeți o zi și mergeți dimineața următoare, apoi pierdeți o zi și mergeți seara următoare. Fă-ți un obicei din a vedea cât de mai curate devin mișcările tale în fiecare zi. De asemenea, trebuie să faceți laxativul pe bază de plante în fiecare seară pentru a vă asigura că aveți o mișcare dacă SWF nu funcționează pentru dvs. sau pur și simplu nu vă face plăcere să o faceți.

Greșeala 7 de Master Cleanse: Rupere prea rapidă sau lipsă de ușurință

Cele mai multe informații de acolo se termină la această propoziție: Asigurați-vă că nu vă întrerupeți postul prea devreme. Buna ziua? Informații insuficiente. Și alții au curaj să adauge: „Sau poate apărea o rănire gravă”. Mulțumesc pentru că! Probabil că este de bun simț că în ziua a 10-a de curățare să nu mănânci un sandviș Veggie de la Burger King – deși am văzut un prieten făcând exact asta. Era bine, totuși; poate putin constipat pentru cateva zile. De asemenea, nu am prea multe informații despre asta, dar vă rugăm să postați comentarii cu experiențele voastre. Această zonă a Cleanse poate fi interpretată ca un sfat medical. Ar trebui să rețineți că nu știu nimic mai mult decât înțelegerea pe care o oferă experiența mea. Cu toate acestea, pot afirma cel puțin cu siguranță acest lucru: doar liniștește-te înapoi. Dacă trebuie să mănânci ACUM, atunci alege ceva inteligent precum o portocală. Aveți grijă la constipație. Revenirea la solide va necesita multă apă pentru a vă menține neted.

Imagine prin amabilitatea blogTO

Urmărește videoclipul despre greșelile comune Master Cleanse

[video_player type=”youtube” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2F0Y2JB20vd2F0Y2VB20vd2F0Y2F0Y2JB20vd2F0Y2VB/dj1HM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2VBR

Vă place acest articol? Iată mai multe articole similare care v-ar putea plăcea:

Întrebarea, „cum pot face un lot care să dureze toată ziua”, vine din mai multe variante, dar indiferent de motiv, există un singur răspuns acceptabil; trebuie să faci un concentrat de curățare principală pentru a păstra enzima sucului proaspăt de lămâie.

Dacă sunteți interesat să faceți un lot din băutura detoxifiantă cu limonadă, s-ar putea să vă spuneți:

Trebuie să lucrez sau să călătoresc, cum pot lua cu mine cu ușurință standul de limonadă pentru spectacolul de gong?Sunt foarte ocupat, este o durere să opresc totul și să deschid o lămâie pentru a face un suc proaspăt de lămâie.

Dacă este adevărat, iată ce trebuie să știți

Cum să NU faci un lot de Master Cleanser (Metoda Fail-Maker)

Îti simt durerea. Am făcut același lucru. Prima și a doua oară când am făcut The Master Cleanse (ambele eșecuri epice), am făcut loturi de limonadă. Aș amesteca sticle mari de gatorade pline cu toate ingredientele de limonadă de două ori pe zi. Iată de ce nu este o idee bună:

The Cayenne Pepper Steeps: Nu-ți place picantul? Nu vă mai înmuiați limonada. Nu este ceai, dar acționează astfel făcând limonada din ce în ce mai fierbinte cu fiecare moment care trece.Leșie de plastic: Chiar și sticlele fără BPA au substanțe chimice toxice care cu siguranță se scurg în limonadă. Dacă vrei să faci un lot, folosește sticlă.Expunerea aerului „ucide” enzimelor: pe măsură ce beți din lot, spațiul rămas din limonada consumată creează un buzunar de aer. Aerul îți atinge sucul de lămâie și distruge enzimele importante din limonadă, necesare pentru a descompune mucusul și țesuturile pe măsură ce corpul tău intră în modul de curățare de primăvară.Expunerea luminii „Ucide enzimele: într-un mod similar, lumina care intră în sticla dumneavoastră (de plastic sau sticlă) distruge, de asemenea, enzimele limonadei.Metodologia pierdută a „procesului”: Pierzi puțin din procesul conștient de preparare a alimentelor de detoxifiere. Știu că asta depășește dorința majorității oamenilor de a-și detoxifia corpul fizic și de a pierde câteva kilograme, dar The Master Cleanse este într-adevăr o „Detoxifiere pentru fiecare corp”, chiar dacă nu te implici în acest fapt. Dar dacă ai fi și tu, ai ști că jumătate din motivul pentru care toxicul tău este pentru că nu îți digeri complet mâncarea. Mănânci în timp ce lucrezi, conduc, te machiezi și uneori pe toate trei în același timp. Stop. Încetini. Ai un ritual. Binecuvântează-ți mâncarea pentru a îndeplini funcția pentru care a fost chemat să o asigure. Pentru a vă curăța corpul, pentru a încuraja starea de bine.

Cum să faci un concentrat Master Cleanse pentru muncă și călătorii

Soluția este să faci un concentrat (o formă condensată a limonadei).

Product has been added